27 Temmuz 2013 Cumartesi

Yandex.Disk - Windows Phone

Son zamanlarda yandex çeşitli şekillerde adını sıkça duyduğumuz bir arama motorudur. Yandex kullanım kolaylığı ile birçok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Son zamanlarda yaptığı yenilikler ve gelişmeler ile de adından sıkça bahsettiren yandex’in son gelişmesi ise oldukça heyecan verici.


Yandex’in birçok uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulamalar sayesinde kişiler çok daha rahat ve hızlı bir şekilde istediğine ulaşmakta veya yeni uygulamalar ile birçok işlemi yapabilmektedir. Yandex’in bizlere sunduğu son gelişme ise dikkatleri iyice üzerine çekmesine yol açmıştır. Yandex.Disk’in beklenen Windows Phone uygulaması çıkmış durumda. Yandex.Disk’in Windows Phone Uygulamasıgözlerin bir kez daha yandex’e çevrilmesine neden oldu.


Yandex.Disk Windows Phone Uygulaması

Bu uygulamanın en önemli özelliği diğer cihazlar ile senkronize bir halde çalışmasıdır. Bu uygulama ile cihazınıza yüklediğiniz dosyaları, diğer cihazlarda da aynı şekilde görme şansına sahip olmaktasınız. Bu durum da elbette ki kullanıcılara büyük avantajlar sağlamaktadır.

Birçok uygulamada beklenen Türkçe dil desteği Windows phone uygulamasında da bulunmaktadır. Sizde bu uygulamayı en kısa sürede indirip denemek için Yandex.Disk sayfasını ziyaret etmelisiniz. Uygulamayı indirmek tamamen ücretsizdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Breaking News
Loading...
Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Tuekspo All Right Reserved