27 Temmuz 2013 Cumartesi

Youtube İzleme Geçmişi Nasıl Silinir?


Kullanılan çoğu uygulamada olduğu gibi youtube kanalında da geçmiş bulunmaktadır. Kişiler genel olarak bahsi geçen bu izleme geçmişini saklı tutmak istemezler. Bu nedenle de silmek isterler. Oldukça özel ve kişiye özgü olan youtube kanalı izleme geçmişini silmek ise oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir.


Youtube izleme geçmişi nasıl silinir?Son zamanlarda birçok uygulama artık kullanıcılarına geçmişi silmek için çeşitli avantajlar sunmaktadır. Youtube kanalında yer alan geçmişi silmek de bir o kadar kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilmektedir.


Youtube İzleme Geçmişi Silmek

Youtube kanalını kullandıktan sonra izleme geçmişini silmek istiyorsanız öncelikli olarak varsa gmail hesabınıza girmelisiniz. Gmail hesabınızdan giriş yaptığınızda videoların sol tarafta bulunan menüde sıralandığını göreceksiniz. Geçmişi silerek önceden izlediğiniz videolara ulaşma şansınızı her ne kadar kaybetseniz de, eğer kullandığınız bilgisayar pek çok kişi tarafından kullanılıyorsa silme işlemini yapmalısınız.

Gmail hesabınız ile youtube kanalına girdiğinizde sol tarafta bulunan izleme geçmişinden izlediğiniz tüm videolara ulaşabilir ve bu videolar içinden isterseniz bazılarını isterseniz hepsini silebilirsiniz.
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

0 yorum:

Yorum Gönder

Breaking News
Loading...
Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 Tuekspo All Right Reserved